Pasang Cuckoo Iris Top Water Purifier Sebelum Raya

Water purifier adalah alat nak buang benda-benda tak diperlukan dalam air. Bakteria, kotoran, debu dan sebagainya. Kita tahu air yang datang dalam paip dari loji ke rumah, belum sepenuhnya bersih dari kotoran. Paip juga dari tahun ke tahun, makin kotor dan berkarat.

Jadi, itu sebab kena ada water purifier. Nak buang semua elemen ni dan beri air bersih untuk diminum. Apa lagi nak bancuh susu anak, nak guna buat memasak dan sebagainya.

Ia semua berkaitan dengan kesihatan diri dan keluarga.

Pasang sebelum raya

Bulan depan dah masuk Ramadan. Kemudian dah masuk bulan Syawal. Antara bulan-bulan di mana kaum ibu banyak berada di dapur untuk memasak. Untuk berbuka puasa dan kemudian, untuk menjamu para tetamu.

Nak masak nasi, air bersih elok diguna. Air yang tak ada kotoran, habuk dan sebagainya. Nak buat susu anak, nak bancuh air untuk saudara-mara yang datang.

Jenuh kalau nak masak air setiap hari.

Dah masak air, nak tunggu dia sejuk sikit baru boleh minum. Atau letak dalam peti sejuk untuk minum air sejuk. Bila agak dah cukup lama, buka peti sejuk, tengok orang lain dah habiskan. Lagi panas hati, dia tak isi semula air tu.

Bila dah masuk Syawal, adik-beradik ramai yang balik ke kampung. Atau datang melawat ke rumah. Banyak tu pakai air sejuk. Yelah, nak bancuh kordial. Kordial aje ada bermacam jenis. Haha!

Sebab tu elok ada satu water purifier.

Senang kerja para ibu yang dah berkorban setiap hari.

Kombo Cuckoo Iris Top Water Purifier dan C-Model Air Purifier

Kaum ibu ni satu lagi hebat dia, dia suka spend satu jumlah duit untuk dapat dua benda dalam satu masa. Bijak membeli katanya.

Sebab tu wujud kombo Cuckoo Iris Top dan C-Model.

Iris Top adalah water purifier. Jadi, bolehlah dapatkan air bersih untuk satu keluarga. Tekan aje dah keluar air panas atau air sejuk. Tak perlu nak susah payah masak air atas dapur atau letak air dalam peti sejuk. Tak perlu risau orang minum air sejuk kemudian tak isi semula.

kombo cuckoo iris top water purifier dan c-model air purifier dan percuma car purifier bernilai RM600

 

Ada child lock supaya anak-anak tak sembarangan tekan. Nanti terkena air panas, satu hal pula nak ke hospital.

Selain ada air panas dan sejuk, ada juga air pada suhu bilik. Jadi, sesuai untuk semua orang dalam rumah.

C-Model Air Purifier pula sesuailah untuk kaum ibu yang sayangkan keluarga. Nak udara yang bersih, berkualiti dalam rumah.

Tahu ajelah. Kalau buka pintu aje, macam-macam habuk dan debu yang masuk. Kalau siapa yang duduk apartment, setiap kali buka pintu balkoni tu, cuma tengok bawah karpet. Mesti penuh debu. Itu jugalah keadaan udara dalam rumah.

Sebab tu anak-anak senang dapat sakit.

Ibu dan ayah pun senang sakit. Seharian dalam air-cond, balik rumah, udara tak bersih. Memang cepat lemah tubuh badan.

C-Model Air Purifier ni berfungsi untuk buang gas kotor dan berbahaya. Jadi, ia tinggalkan gas yang berguna saja dalam udara. Penting untuk pernafasan anak-anak yang sedang membesar.

Stok terhad

Barang baik tak selalunya ada. Kalau ada, stok pula terhad.

Itu normal apabila semua orang mahukan yang terbaik untuk keluarga. Dan, kombo ni memang murah. Dua benda dalam satu harga yang mampu milik. Dapat air dan udara yang bersih untuk keperluan keluarga.

Dan, orang yang bijak selalunya dia bertindak cepat.

Antaranya, dia Whatsapp terus ke 016-2709425  untuk dapatkan kombo Iris Top dan C-Model. Dan percuma satu car purifier bernilai RM600.

kombo iris top water purifier dan c-model air purifier dan percuma car purifier bernilai RM600

Dan orang bijak tahu kenapa dia perlu pilih Cuckoo:

  1. Tak perlu bayar deposit
  2. Tak perlu bayar yuran pemasangan
  3. Proses pendaftaran yang mudah

 

5 thoughts on “Pasang Cuckoo Iris Top Water Purifier Sebelum Raya”

  1. Sayang air di Kota Bharu sangat tidak mengizinkan. Dah macam2 penapis, purifier dah cuba, especially untuk kegunaan domestik, semua rosak blako. Kena guna penapis/purifier versi industri agaknya untuk rumah2 disini ;)…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *